fbpx

IVECO Minibus

juni 15th, 2016 | Dorthea Thirup Krarup

I toppen når det gælder persontransport.

Daily-minibus er den bedste partner, du kan ønske dig, med sit aldrig svigtende instinkt for at foregribe dig og levere løsningen, når du har brug for det, år efter år.

Dens innovative design opfylder kundernes ønske til stilfuldt design, og det nye DAILY Minibus udvalg udvider rammerne for dens evne til at optimere effektiviteten, og give både passagerer og chauffør en behagelig oplevelse.

DAILY-minibus sørger for personbils-lignende ergonomi og chaufførkomfort, og den tilbyder også et bredt udvalg af teknologiske løsninger, moderne indretning, og høj passagerkomfort.

Motorprogrammet spænder over F1C 3.0L Diesel og CNG-motorer, hvilket desuden sikrer Euro VI-overholdelse med SCR (Selective Catalytic Reduction), på samme måde som resten af Bus-udvalget. SCR-systemet tillader høj effektivitet, og reduceret brændstofforbrug.

Minibusversionen af Ny Daily lægger ny vægt på komfort, stil og høj ydeevne. Udvalget af Ny Daily minibusser, der er blevet fuldstændig redesignet for bedre at imødekomme kundernes krav, er mere omfattende, mere effektivt og giver ny glæde ved at rejse og køre både for føreren og passagererne.

Alsidigheden er den største force ved Ny Daily Minibus, fordi det omfattende udvalg af versioner opfylder de mest forskelligartede krav til passagertransport:

  • * Daily Tourys: en ægte turistbus i kompakt version.
  • * Daily Line: ideel til rutebilskørsel.
  • * Daily Citys: dedikeret til transport i byernes centrum og forstadsområder.

 

Den nye Daily minibus tilbyder ergonomi og førerkomfort på personbilsniveau, kombineret med en lang række stilmæssige og tekniske løsninger til optimering af passagerernes komfort.

  • * Nyt aircondition- og ventilationssystem
  • * Nyt udstyr til passagerernes komfort og sikkerhed
  • * Nye udstyrsniveauer designet til at opfylde ethvert krav

 

Den nye Daily minibusserie er udstyret med F1C 3,0-liters dieselmotor eller CNG-motor. For at opfylde Euro VI-normens emissionsstandarder, er dieselmotorerne udstyret med Selective Catalytic Reduction (SCR), ligesom på resten af busmodellerne, hvilket sikrer høj ydelse og lavt brændstofforbrug.

Blandt de vigtigste nyheder er topmodellen af Ny Daily Minibus på 6,1 tons med forlænget akselafstand (4100 mm) med plads til op til 22 siddende passagerer plus fører og turguide (det maksimale antal for et køretøj i denne kategori), og 30% mere bagageplads end sin forgænger (sænket bagagerum med volumen på op til 2,5 m3).

Se flere lækre detaljer om Daily på Iveco Danmarks hjemmeside her.

…Eller kontakt vores sælger
Carsten Severinsen på +45 23 21 33 51
CSE@stiholterhvervsbiler.dk
Find os på Tarmvej 2 i Aalborg

Comments are closed.

Kontakt os
Værksted: +45 98 15 88 55
Direktør Carsten Hansen: +45 40 45 12 99
Transportkonsulent Jan Bostrup: +45 51 56 10 10
Transportkonsulent Carsten Severinsen: +45 23 21 33 51