fbpx

Bus

juni 15th, 2016 | Dorthea Thirup Krarup

Ny Daily. En ny generation af minibusser.

En minibus, der opfylder ethvert krav til persontransport

Minibusversionen af Ny Daily lægger ny vægt på komfort, stil og høj ydeevne. Udvalget af Ny Daily minibusser, der er blevet fuldstændig redesignet for bedre at imødekomme kundernes krav, er mere omfattende, mere effektivt og giver ny glæde ved at rejse og køre både for føreren og passagererne.

Alsidigheden er den største force ved Ny Daily Minibus, fordi det omfattende udvalg af versioner opfylder de mest forskelligartede krav til passagertransport:

  • * Daily Tourys: en ægte turistbus i kompakt version.
  • * Daily Line: ideel til rutebilskørsel.
  • * Daily Citys: dedikeret til transport i byernes centrum og forstadsområder.

 

Den nye Daily minibus tilbyder ergonomi og førerkomfort på personbilsniveau, kombineret med en lang række stilmæssige og tekniske løsninger til optimering af passagerernes komfort.

  • * Nyt aircondition- og ventilationssystem
  • * Nyt udstyr til passagerernes komfort og sikkerhed
  • * Nye udstyrsniveauer designet til at opfylde ethvert krav

 

Den nye Daily minibusserie er udstyret med F1C 3,0-liters dieselmotor eller CNG-motor. For at opfylde Euro VI-normens emissionsstandarder, er dieselmotorerne udstyret med Selective Catalytic Reduction (SCR), ligesom på resten af busmodellerne, hvilket sikrer høj ydelse og lavt brændstofforbrug.

Blandt de vigtigste nyheder er topmodellen af Ny Daily Minibus på 6,1 tons med forlænget akselafstand (4100 mm) med plads til op til 22 siddende passagerer plus fører og turguide (det maksimale antal for et køretøj i denne kategori), og 30% mere bagageplads end sin forgænger (sænket bagagerum med volumen på op til 2,5 m3).

Se flere lækre detaljer om Daily på Iveco Danmarks hjemmeside her.

…Eller kontakt vores sælger
Carsten Severinsen på +45 23213351
CSE@stiholterhvervsbiler.dk

Find os på Tarmvej 2 i Aalborg

Comments are closed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial