fbpx

LEVERING AF 11 IVECO DAILY TIL STENHØJ HUSENE A/S

 

 

På Industrivej 11 i Frederikshavn ligger den byggelystne virksomhed Stenhøj Husene A/S.

Virksomheden producerer sommerhuse i hele Danmark og har eksisteret i over 50 år. Størstedelen af virksomhedens medarbejdere har mellem 30 og 40 års erfaring og dette betyder at, virksomheden ved hvad der skal til, for at sikre den bedste kvalitet.

En kvalitetsbevidst virksomhed vurderer derfor alt fra hvilken trætype de bruger til det sidste søm de slår i. Med det udgangspunkt har de valgt, at alle deres tømrer skal køre IVECO.

Kristian Karlsen – Administrerende direktør – Stenhøj Husene A/S

 

 

 

I et interview med Stenhøj Husenes administrerende direktør Kristian Karlsen fandt vi frem til det, som lå til grund for deres valg af varevogn.

“Vi vil ikke have sådan en varebil hvor alt det bare er moslet ind og stablet helt op til loftet. Vi skal have plads til at organisere os, så der er styr på tingene inde bag i bilen også, ligesom alt andet vi foretager os.”

 

 

 

KUBIKMETER OG RÅKRAFT

Jamen, vores arbejdsområde er hele Danmark og vi kører ud fra Frederikshavn med alle vores biler, og det vil sige, at når vi står ude på en byggeplads, så står der to tømrer derude som skal bygge et hus fra start til slut. De har så meget værktøj med, fordi at de skal kunne klare hele opgaven. Og så har vi den filosofi heroppe, at de skal ikke mangle noget som helst. De skal have plads til alt. Står de ude på en byggeplads hvor det pis øs regner, så bliver varebilen også det sted hvor vi kan hænge vores regntøj til tørre.

 

 

 

 

 

 

 

 

STENHØJ HUSENES BRUG AF DØGNSERVICE

Igennem IVECO har man som erhvervsdrivende adgang til døgnservice. Det består af autoriseret IVECO mekanikere som kan rykke ud på ethvert tidspunkt af døgnet hele landet over, og dette blev bestemt en afgørende faktor for Stenhøj Husene.

Vi er glade ved, at vi har en livline, til at vi kan få fat i en Stiholt medarbejder, da vi står over hele Danmark. F.eks. havde vi to tømrer som stod over på en byggeplads – onsdag aften kl 21:45 og nu er de færdige med deres 37 timer og nu skal de bare hjem til deres små børn og koner. Og så står man midt ude i et sommerhusområde, langt fra gadelamper og hvad der kunne minde om et værksted. Så er det rart, at man kan få fat i en medarbejder ved Stiholt som kan sætte en SOS i gang, sådan at vi kan komme videre inden for overskuelig tid. Så jo, absolut en fornuftig service som er rigtig god. Det er de her mekanikere vi får fat i, og de har taget telefonen når jeg har haft ringet. Det er rart at vide, at vi har den her livline, som vi kan gøre brug af.

 

 

Hvis du oplever samme behov som Stenhøj Husene A/S?

– Så kan du helt uforpligtende kontakte vores salgsteam.

Jan Bostrup, transportkonsulent Stiholt Erhvervsbiler tlf 51561010

Er du interesseret i at høre mere omkring Stenhøj Husene A/S?

– Så kan du tilgå deres hjemmeside ved at klikke HER.

  

Kontakt os
Værksted: +45 98 15 88 55
Direktør Carsten Hansen: +45 40 45 12 99
Transportkonsulent Jan Bostrup: +45 51 56 10 10
Transportkonsulent Carsten Severinsen: +45 23 21 33 51