fbpx

Stiholt Erhvervsbiler, IVECO i Aalborg løfter sløret for fremtidens digitaliserede køreoplevelse

Kom og prøv den nye IVECO S-WAY tirsdag den 17. december kl. 10.00 til 17.00 hos Stiholt Erhvervsbiler på Tarmvej 2.

Du får en eksklusiv testkørsel og kan opleve de mange helt nye muligheder for dataudveksling og komfort, som former fremtidens digitale køreoplevelse.

Det sker som led i IVECOs landsdækkende roadshow her i december, hvor man i en række byer i hele landet får mulighed for at testkøre og få en snak om den nye model. Carsten Hansen, der er direktør hos Stiholt Erhvervsbiler, fortæller:

– IVECO S-WAY sætter helt nye standarder for dataudveksling og komfort bag rattet, og vi glæder os til at byde folk indenfor til at prøvekøre den. Samtidig står vi selvfølgelig klar til at snakke med dem om fremtidens transportmuligheder, herunder hvordan IVECO S-WAY bidrager til grønnere og mere økonomisk kørsel til gavn for både transportfirmaerne og deres kunder.

Fremtidens digitale transport starter her
Mest markant er IVECO S-WAY udstyret med den avancerede Connectivity Box, der er en effektiv netværkscomputer, som indsamler, behandler og udveksler data fra såvel chauffør, køretøj som opbygning i realtid. Den er baseret på en serviceplatform udviklet i samarbejde med Microsoft, som tilbyder sikker datalagring og -administration samt adskillige tillægstjenester, herunder avanceret førerassistance og kørestilsfunktioner.

Dermed er man altid netværksforbundet med bilen via den brugervenlige MY IVECO-portal samt appen på tablet, telefon eller computer.

IVECO S-WAY er desuden udstyret med nyt førerhus, der kan skræddersyes til chaufførens og vognmandsfirmaets behov og ønsker. Det betyder førsteklasses arbejdsmiljø og masser af plads i et rummeligt miljø, fremragende køreergonomi og et velgennemtænkt layout, der kombinerer funktionalitet og komfort. Produktchef hos IVECO, Henning Nielsen, understreger:

– Der er arbejdet meget målrettet med designet af IVECO S-WAY, så de mange opgraderinger og funktioner tilsammen er med til at forbedre hverdagen markant om bord. Køreoplevelsen er ikke mindst overlegen takket være den lange række af avancerede digitale tjenester, som hjælper med at opnå en effektiv og ubesværet kørsel fra start til slut.

Kom forbi 17. december mellem 10.00 og 17.00, hvor Stiholt Erhvervsbiler står klar til at snakke med de besøgende sammen med flere specialister hos IVECO. Ud over muligheden for testkørsel og hands-on oplevelse af den nye model byder dagen på både gløgg og æbleskiver.

Se video med enkelte af de mange nye muligheder ved at klikke på billedet herunder:

 

 

IVECO & YOU

Se sidste nye udgave af IVECO & YOU med særlig fokus på den nye IVECO S-WAY, gratis vintertjek samt PLUS 5 service – klik her for at læse det nye magasin.

Læs magasinet her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiholt Erhvervsbiler på Vognmandens Dag den 5. oktober

Salgsteamet stå klar til en uformel snak med dig hele dagen. Tlf.: ​88827576

Tak for sidst!

Det var skønt at se så mange kendte og nye ansigter til  Vognmandens Dag den 5. oktober på Kystvejen 52 i Nørresundby!

Der var stor interesse for vores ny IVECO S-WAY og mange, der valgte at deltage i konkurrencen om en fabrikstur til enten Italien eller Spanien.

Vinder af konkurrencen er:

Morten D. Andersen, KA Transport og montage A/S

Morten har fået besked direkte.

Stort tillykke og vi glæder os til at have dig med til næste fabrikstur og se hvordan en S-WAY bliver til.

 

 

 

 

 

Vi har 4 spørgsmål til dig:

• Er pålidelige og stærke varebiler vigtigt for din virksomhed?
• Skal du udskifte en eller flere varebiler inden for 8 måneder?
• Vil du have et skarpt tilbud på en løsning, der passer præcis til dit behov?

Vil du vinde et gavekort på 20.000 kr?

Hvis du kan svare ja eller delvist ja til ovenstående spørgsmål, kan vi tilbyde en løsning, der både er økonomisk
fordelagtig, og som fuldt ud dækker din virksomheds transportbehov.

IVECO Daily er i særklasse den stærkeste varebil på markedet. Den trækker f.eks. 3.500 kg på krogen blot for at nævne et af de punkter, hvor den er unik. Og lige nu kan vi tilbyde IVECO Daily på yderst fordelagtige vilkår.

Tilbud fra Stiholt Erhvervsbiler, IVECO aalborg konkurrence

Tag en prøvetur i en Daily og vind et gavekort på 20.000 kr.

Hvis du tager en prøvetur i en IVECO Daily hos Stiholt Erhvervsbiler inden 30/9-2019 er du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. book din prøvetur her.

Gavekortet giver dig frit valg blandt alle gavekort og gaver hos GoGift – det vil sige mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og fysiske produkter fra kendte brands. Gavekortet kan indløses ad flere omgange til flere forskellige gavekort, oplevelser og produkter .

 

Danmark for målene

Stiholt Erhvervsbiler støtter FN verdensmålene… og det gør vi sammen med IVECO og danske kommuner!

Vidste du at man kan *reducere CO2-udledningen med 179% ved at skifte fra diesel til biogas?

Vi besøger Nordjyske byer i den danske sommer og snakker med alle interesserede om IVECOs modelprogram og hvordan det kan tilpasses en travl dagligdag i transportbranchen.

Følg os på Facebook og se hvor og hvornår 🙂

*Tal fra EU direktiv 2018/2001 af 11. december 2018

 

Le Mans Event 2019

Vind billetter til et kæmpe brag af en fest – se video her – lørdag den 15. juni i Docken/Nordhavn i København.

Vi starter faktisk fredag den 14. juni sammen med IVECO med at køre IVECO Daily fra Skagen og igennem hele Danmark til vi ender på Docken den 15. juni.

Vores Transportkonsulent Carsten Severinsen er co-pilot på turen fra Aalborg til Thisted. Det hele bliver livestreamet på IVECO’s Facebook side.

DU kan vinde 2 x billetter til Le Mans Event i Docken den 15. juni – det eneste du skal gøre er, at sende en mail til dtp@stiholterhvervsbiler.dk – så er du med i lodtrækningen.

  • – Du har adgang til IVECO VIP lounge med fri bar
  • – Le Mans på storskærme i 24 timer
  • – Adgang til Foodtrucks, musik og underholdning
  • – Du kan se fede biler og der er mulighed for camping på stedet

 

Du betaler selv for transport frem og tilbage samt mad. Der er mulighed for camping på stedet, så medtag selv telt og div. til overnatning. 

 

Vindere har fået direkte besked og er følgende:

  • – Allan Alberg
  • – Henrik Larsen
  • – Frits Stjerne

Stort tillykke til vinderne!

 

 

 

 

Sidste udgave af IVECO & YOU

Klik her og læs sidste udgave af det officielle IVECO & YOU.

 

 

 

 

Nyhed april 2019:

Ny direktør hos Stiholt Erhvervsbiler A/S

Det er en glæde at kunne meddele, at Stiholt Erhvervsbiler A/S i Aalborg pr. 1. april 2019 har udnævnt Carsten Hansen til direktør i Stiholt Erhvervsbiler A/S.

Carsten Hansen har været ansat som transportkonsulent/sælger i selskabet siden 1. oktober og har fået rig mulighed for, at lære virksomheden og kunderne at kende, før beslutningen om den nye titel og dertilhørende opgaver faldt på plads.

Han er da heller ikke ny i branchen; han startede i sin tid hos Stiholt i Sæby som lastvognssælger og har været i lastvogn- og personvognsbranchen hele sit voksne liv. Både som sælger og selvstændig, hvor han tidligere har drevet eget IVECO værksted i Sæby.

Stiholt overtog IVECO forhandlingen i Aalborg i 2016, og nu er tiden moden til at have en direktør med daglig virke i huset, som har praktisk erfaring i feltet for at bringe Stiholt Erhvervsbiler A/S videre til næste fase af udviklingen.

Nuværende direktør Michael Gadekær træder tilbage og helliger sig sit job som økonomidirektør i Stiholt-koncernen.

 

Få nyheder direkte i din mail.


Kontakt os
Værksted: +45 98 15 88 55
Direktør Carsten Hansen: +45 40 45 12 99
Transportkonsulent Jan Bostrup: +45 51 56 10 10
Transportkonsulent Carsten Severinsen: +45 23 21 33 51