fbpx

LASTBILER OG BUS

Den nye entreprenørlastbil, som både kører økonomisk på landevejen og uden problemer leverer helt ud i terrænet på byggepladsen eller i grusgraven.

Du får komfort og manøvreegenskaber langt over den ellers populære IVECO Stralis Trakker off-road model. Stralis X-Way er det produkt, der forener den normale Stralis’ ON-ROAD egenskaber med Trakkers OFF-ROAD egenskaber.

Kører du 80% i entreprenørbil på landevejen, så er totaløkonomien væsentligt bedre i Stralis X-Way på grund af mindre egenvægt i forhold til Trakker, blandt andet fordi den kører med mindre kraftige rammer.

X-Way har også et nyt tandem-system, og der er nu skivebremser på alle aksler.

Vi tilbyder tre IVECO Stralis X-Way versioner: ON, ON+ og OFF, der tager hensyn til, hvor bilen skal anvendes. Det handler bl.a. om frihøjde, tilkørselsvinkler og udrustning.

Se den nye X-Way ved at klikke her.

Den nye Eurocargo tilbyder miljømæssig bæredygtighed til bykørsel og det er endda med endnu bedre manøvreegenskaber end den tidligere model.

Du får komfort og ergonomi på et helt nyt niveau med den nye Eurocargo. Med knapper på rattet kan chaufføren betjene radio og telefon uden at gå på kompromis med sikkerheden. Bilen har desuden nye, mere ergonomiske knapper til klimastyring og lys samt automatgearkasse. I førerhuset er alt  inden for førerens rækkevidde: Der er flere opbevaringsrum til blandt andet dokumenter, der er særlige rum til kort og bøjlestang på førerhusets bagvæg.

Den nye Eurocargo er faktisk et rullende konto med plads til en laptop eller tablet. Der er desuden læselampe og opbevaringslommer i siden samt to USB-stik til opladning af elektroniske enheder.

Enhver, der har sin bil som arbejdsplads, ved hvor vigtigt det er at sidde ordentligt. På bestilling fås et nyt luftaffjedret “high-comfort”-førersæde med fuldt justerbart ryglæn, højdejusterbar sikkerhedssele, polstring med dobbelt fasthed samt varme og ventilation.  Du kan også få armlæn som ekstraudstyr til alle luftaffjedrede sæder.

Det lineære instrumentbræt og motorrummets kompakte dimensioner betyder, at chaufføren nemt kan stige ud og ind såvel højre som venstre side, så de mange ind- og udstigninger bliver lettere i den travl hverdag.

Kontakt os for flere informationer:

Carsten Severinsen: 📞 +45 23 21 33 51

Jan Bostrup: 📞 +45 51 56 10 10

Carsten Hansen:       📞 +45 40 45 12 99

 

Køb din IVECO Stralis X-Way hos Stiholt Erhvervsbiler

Stralis X-Way

Den førende OFF-ROAD og ON-ROAD entreprenørbil, der giver dig både komfort og manøvreegenskaber.

Bedste totaløkonomi med entreprenørkørsel på 80% landeveje…

Klik på billedet og læs mere

 

Eurocargo hos Stiholt Erhvervsbiler A/S

IVECO Eurocargo

Den nye Eurocargo, lastbilen som byen elsker, er blevet kåret som “International Truck of the Year 2016” af en lastbil-jury bestående af 25 af Europas førende motorjournalister. Den prestigefyldte pris – den fjerde, som IVECO har vundet i de sidste 4 år….

Klik på billedet og læs mere

 

IVECO Minibus

IVECO BUS har fået tildelt prisen ”International Minibus of the Year 2017” for Daily Tourys af den internationale jury for de prestigefyldte kåringer af ”International Bus, Coach og Minibus of the Year”…

Klik på billedet og læs mere

 

 

Transportkonsulent
Carsten Severinsen
📞 +45 23 21 33 51
✉️ CSE@stiholterhvervsbiler.dk

Direktør
Carsten Hansen
📞 +45 40 45 12 99
✉️ CAH@stiholterhvervsbiler.dk

Kontakt os
Værksted: +45 98 15 88 55
Direktør Carsten Hansen: +45 40 45 12 99
Transportkonsulent Jan Bostrup: +45 51 56 10 10
Transportkonsulent Carsten Severinsen: +45 23 21 33 51