IVECO eDaily Tour • IVECO Aalborg | Stiholt Erhvervsbiler
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Bliv kontaktet

IVECO eDaily Tour

Åbent hus hos IVECO Aalborg

Mandag den 6. november startede IVECO eDaily Tour, hvor vi i Aalborg var første stop på ruten. På dagen var der mulighed for både at se og prøvekøre den nye eDaily. Vores transportkonsulenter stod klar hele dagen og præsenterede alle IVECOs visioner for fremtiden inden for erhvervskøretøjer. Efter første stop hos os i Aalborg mandag den 6. november forsatte ruten videre til Aarhus, Odense og sluttede hos IVECO-forhandleren i Roskilde. 

Den nye IVECO eDaily fås i alle de varianter, du kunne ønske dig: kassebil, chassis og dobbeltkabine på 3,5t-7,2t. Den nye eldrevne Daily kan fås med de samme komfortfunktioner og AI-teknologi som standardudgaven af en IVECO Daily, herunder den superhurtige og intelligente luftaffjedring AIR-PRO.

Kontakt en medarbejder

Alex Skjødt Andersen

Transportkonsulent

Carsten Hansen

Transportkonsulent

Michael Søndergaard

Transportkonsulent

Carsten Severinsen

Transportkonsulent

Kampagne

EFTERÅRSKAMPAGNE

IVECOS TUNGESTE KAMPAGNE

Vi har lige nu en efterårskampagne på vores IVECO lastbiler: Eurocargo, S-Way og X-Way. Du får IVECOS tungeste drenge i klassen, med masser af fordele.
– Omgående levering, Skarpe priser, Højt udstyrsniveau og meget mere.
Kontakt din nærmeste forhandler og hør mere, eller find ud af mere om lasterbilerne, lige her.

Gå til kampagne
Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Fastlane

Box/Lift

Med IVECO Daily Fastlane rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Med IVECO Daily Forza rammer du topniveauet af vores kampagnemodeller. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, adaptiv fartpilot, klimaanlæg og luftaffjedret førersæde, og meget mere, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Se den komplette udstyrspakke nedenfor.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet