Værkstedsservice til Danmark's bedste erhvervsbiler I IVECO
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Bliv kontaktet

Værksted

INGEN KENDER IVECO BEDRE END IVECO

Velkommen til det autoriserede IVECO-værksted hos Stiholt Erhvervsbiler. Vores mål er, at din bil befinder sig mindst muligt på værkstedet og mest muligt på vejen. Derfor arbejder vi effektivt, når vi udfører service, bilsyn, reparation og vedligehold af alle typer varevogne, lastbiler og busser.

Vores erfarne mekanikere gennemgår løbende efteruddannelse og deltager i kurser, så de er fuldt opdateret med den teknologiske udvikling i branchen.

UDOVER SERVICE OG REPARATIONER TILBYDER VI BLANDT ANDET:

  • Lovpligtige eftersyn af lift og kran
  • Lovpligtige eftersyn af fartskriver
  • Lovpligtigt kontrol af hastighedsbegrænser
  • Dækservice på alle typer varebiler, lastbiler samt busser
  • Klargøring til syn og kørsel til syn
  • 3.500 kg lejebiler når din bil er på værksted

Vores servicebil kører ud til dig og hjælper dig ved nedbrud og fremstiller hydraulikslanger på stedet, så du hurtigt kan komme videre med dine daglige opgaver.

Kontakt en medarbejder

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Box & Lift model

- Fastlane

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet