Stiholt Erhvervsbiler I Bliv kontaktet af en salgskonsulent
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Bliv kontaktet

Stiholt Erhvervsbiler
Tarmvej 2
9220 Aalborg Øst

Nødservice:
+45 23 21 33 54

STIHOLT ERHVERVSBILER A/S

Stiholt Erhvervsbiler er autoriseret IVECO forhandler og værksted. Vi har adresse Tarmvej 2 i Aalborg Øst, tæt på afkørsel 26 og 25 på E45, så det er nemt og bekvemt at lægge vejen forbi.

Vi forhandler varebiler, lastbiler, ladbiler, boks med lift og kassebiler – alle typer IVECO-køretøjer – og opbygger dem, så de passer til dit behov og giver maksimalt udbytte i din hverdag.

Udover IVECO reparerer og servicerer vi også alle andre mærker, uanset køretøjstype. Bus, lastbil eller varevogn – du er altid velkommen hos Stiholt Erhvervsbiler.

Vores arbejdsområde dækker fra Skagen til Randers og dermed hele Nordjylland samt lidt af Midtjylland. Hvis du kommer ud for et driftsstop, sender vi servicebilen, der kan kaldes 24 timer i døgnet.

Åbningstider

Åbningstider

Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontakt en medarbejder


Reservedele

Værksted

Salg

Alex Skjødt Andersen

Transportkonsulent

Carsten Hansen

Transportkonsulent

Michael Søndergaard

Transportkonsulent

Carsten Severinsen

Transportkonsulent

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Box & Lift model

- Fastlane

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet