Få den bedste IVECO rådgivning af vores specialister
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Bliv kontaktet

Salgsafdeling

VORES EKSPERTER HJÆLPER DIG MED AT FINDE DET RETTE KØRETØJ

I vores salgsafdeling møder du erfarne transportkonsulenter, der mere fungerer som sparringspartnere end som sælgere i traditionel forstand. Vi hjælper dig med at afdække dit behov, og finde den helt rigtige løsning baseret på solid produktviden og brancheindsigt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af erhvervskøretøjer, der dækker hele viften fra bomstærke entreprenørlastbiler til den populære varebil IVECO Daily, som fås i et væld af varianter, der alle må trække op til 3.500 kg.

Vi leverer specielt opbyggede biler til dig efter dine behov – har du brug for en brugt, kan vi også hjælpe med det. Boks, lad, cargobox, lift, kran eller hejs. Uanset hvordan du vil have opbygget din varevogn, kassebil, ladbil, lastvogn – så sørger vi for processen fra start til slut.

Hvis du mangler du finansiering eller forsikring, er vi også klar med hjælp og sparring tilpasset dit behov. Kontakt os for en uforpligtende snak om vores tilbud og muligheder for at få din forretning godt kørende.

Kontakt en medarbejder

Alex Skjødt Andersen

Transportkonsulent

Carsten Hansen

Transportkonsulent

Michael Søndergaard

Transportkonsulent

Carsten Severinsen

Transportkonsulent

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Box & Lift model

- Fastlane

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet