IVECO DAILY med Lift • Iveco Aalborg
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Bliv kontaktet

Iveco Daily med lift

- Med 3,5 T anhængervægt

IVECO DAILY kassebil med lift er en af vores bedst sælgende varebiler, hvilket skyldes, at den er bygget som en lastbil med en stabil chassisramme, der giver dig mulighed for at køre med tung last uden at miste kørekomfort. Motor og gearkasse er i perfekt harmoni – selv ved fuld belastning. Med en høj lasteevne for klassen og en lille vendediameter er denne varebil blevet en favorit blandt vores kunder. 

Derudover får du 3,5 t anhængervægt, der giver dig uendelige muligheder for at laste og transportere ekstra meget. 

IVECO DAILY er udstyret med den nyeste teknologi – og du kan benytte et univers af opkoblede tjenester med ivecos intelligente konnektivitetsboks. Og med vores serviceløsning er du sikker på, at din varebil altid kan være på farten. 

Husk også, at IVECOs eksklusive premiumpakke er inkluderet i prisen på alle kampagnemodeller. 

Book prøvetur

Kontakt en medarbejder

Alex Skjødt Andersen

Transportkonsulent

Carsten Hansen

Transportkonsulent

Michael Søndergaard

Transportkonsulent

Carsten Severinsen

Transportkonsulent

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Box & Lift model

- Fastlane

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet