Originale og slidstærke reservedele til dit IVECO køretøj
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Bliv kontaktet

Reservedele

Iveco Reservedele

På vores værksted bruger vi kun originale IVECO reservedele. Fordi de passer perfekt til din bil og kan monteres hurtigt, så du sparer penge. Fordi de er fremstillet af de bedste råvarer og gennemtestet, så de giver dig større sikkerhed i trafikken og holder meget længere. Og fordi de bliver leveret med en omfattende garanti, når de monteres af vores specialuddannede teknikere. Det handler om din tryghed og økonomi, så her er kompromisser strengt forbudt.

ORIGINALT TILBEHØR GIVER EKSTRA KØREGLÆDE

IVECO har et komplet sortiment af ekstraudstyr, der passer perfekt til din model og gør det let at tilføre ekstra sikkerhed, teknologi og komfort. Kom ind og se alle mulighederne.

ORIGINALT TILBEHØR GIVER EKSTRA KØREGLÆDE

IVECO har et komplet sortiment af ekstraudstyr, der passer perfekt til din model og gør det let at tilføre ekstra sikkerhed, teknologi og komfort. Kom ind og se alle mulighederne.

✔︎ Kvalitet og driftssikkerhed certificeret af IVECO

✔︎ Kontrollerede processer og produktionsstandarder

✔︎ Hjælp og ekspertise fra et netværk af eksperter

✔︎ Forbedret gensalgsværdi

NYPRODUCEREDE ORIGINALE DELE ER NUMMER 1

Originale IVECO-dele monteret af vores teknikere er din virksomheds stærkeste medspiller i den daglige kamp for at holde maksimal produktivitet. Originale dele er din garanti for høj kvalitet og lang levetid, og alle dele kan leveres inden for 24 timer – og helt op til 10 år efter, at en IVECO-model er gået ud af produktion.

REMAN RESERVEDELE – GENBRUG SÅ GODT SOM NYT

Reman Parts er totalrenoverede, originale IVECO reservedele, der har gennemgået en avanceret proces, hvor alle slidte dele bliver skiftet ud og alle sunde dele genbruges. Det sparer råvarer og forurening. Og du sparer op til 30%, men får 100% samme garanti og tryghed som med en nyproduceret original-del.

NEXPRO BY IVECO HOLDER ÆLDRE HJUL GODT I GANG

NEXPRO reservedele er en ideel løsning, hvis du har en ældre IVECO, for her får du konkurrencedygtige priser og langsigtede besparelser uden at gå på kompromis med den kvalitet og service, du er vant til på vores værksted.

NEXPRO er certificeret af IVECO. Det er din garanti for, at driftssikkerheden og din IVECOs værdi bliver ved med at være i top.

Kontakt en medarbejder

Kampagne

IVECO Basic

- Samme Ydeevne, Lavere Pris

Vores nye variant IVECO Basic har præcis samme ydeevne og funktioner som vores øvrige kampagnebiler. Vi har bevaret dét, der gør den helt speciel og unik. Den er er bare lidt mindre udstyret og er derfor billigere. Den fås både som kassebil og chassis og kun så længe, lager haves.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg en IVECO Daily Box & Lift model

- Fastlane

Køretøjerne er komplet med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Kampagne

Vælg mellem to Iveco Daily Van modeller – Forza+

Kassevogne tilbydes med en udstyrspakke i topklasse. Blandt mange andre ting omfatter prisen den 8-trins Hi-Matic automatgearkasse, som giver dig den absolut mest behagelige køreoplevelse.

Gå til kampagne
Bliv kontaktet