Lease IVECO Daily • IVECO Aalborg | Stiholt Erhvervsbiler
Åbningstider Find vej +45 98 15 88 55 Brochure Bliv kontaktet
Kampagne

Operationel Leasing

Lease IVECO Daily

kassebil leasing

Med operationel leasing, kan du opleve IVECO Daily – til en brøkdel af prisen. Inkluderet er vores omfattende serviceaftaler, som sørger for at du bliver på vejen, så du kan være så effektiv som mulig.
Derudover er der tilbagekøbsgaranti på den Daily du vælger, så din investering er sikret. Det betyder også, at du ikke behøver at bekmyre dig om dyre forudbetalinger eller de usikre udsving på markedet.

Operationel Leasing fra
3 995 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Diesel
3500
Trækvægt
10,02
KM/L
180
HK
262
CO2 g/km

IVECO Daily – Tryghed du fortjener

Din nøgle til en sikker og effektiv køretøjsløsning for din virksomhed.

I en tid med økonomisk usikkerhed og inflation er det afgørende at træffe smarte og økonomisk ansvarlige beslutninger. Vi forstår udfordringerne ved at investere i køretøjer til din virksomhed, og det er derfor, vi præsenterer Operationel Leasing.

Med Operationel Leasing kan din virksomhed få adgang til førsteklasses varevogne til en brøkdel af prisen. Vi tilbyder en omfattende servicepakke, der sikrer, at dine køretøjer altid er i topstand, og med vores tilbagekøbsgaranti kan du være sikker på, at din investering er beskyttet.

Vi fjerner bekymringerne ved traditionelle købsmodeller og lader dig fokusere på at drive din virksomhed fremad. Med Operationel Leasing behøver du ikke længere bekymre dig om store forudbetalinger eller usikkerheder på markedet. Vi giver dig den tryghed, du har brug for, så du kan koncentrere dig om at nå dine forretningsmæssige mål.

Gør din virksomheds flåde mere omkostningseffektiv og konkurrencedygtig med Operationel Leasing. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe succes på vejen

* Tilbuddet gælder IVECO Daily 35S18HA8V 12m3 Basic. Brændstofforbrug ved blandet kørsel er 10,02 km/l. CO2-udledning ved blandet kørsel er 262 g/km. Beregnet efter WLTP norm. Halvårlig ejerafgift 5.900,-. Energimærke G Månedlig ydelse i aftaleperioden 3.995 kr. md. i 60 mdr. Førstegangsydelse 35.000 kr. Totaludgift i leasingperioden: 60 mdr. 274.700 kr. Priser er inklusiv leveringsomkostninger og serviceaftale (15.000 km/år). Eksklusiv dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift, vejhjælp og evt. erstatningsbil. Kræver positiv kreditvurdering og kundegodkendelse. Køb af kaskoforsikring og betaling via Leverandørservice forudsættes. Evt. metallak og øvrige optioner er ikke med i prisen. Tilbuddet er gældende ved bestilling senest den 01/10-2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Alle priser er eksklusiv moms. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl. Operationel leasing gennem Arval.

Bliv kontaktet

Kontakt en medarbejder

Alex Skjødt Andersen

Transportkonsulent

Carsten Hansen

Transportkonsulent

Michael Søndergaard

Transportkonsulent

Carsten Severinsen

Transportkonsulent

Bliv kontaktet